Συνεχίζονται οι περιοδείες του Γ. Σταθόπουλου στις γειτονιές της Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Συνεχίζονται οι περιοδείες του Γ. Σταθόπουλου στις γειτονιές της Αγ. Παρασκευής

Με επιτυχία συνεχίζονται οι περιοδείες 2017 του δήμαρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου και της ομάδας της δημοτικής Αρχής στις γειτονιές της πόλης, για να επικοινωνήσουν και ν’ ακούσουν τους κατοίκους, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Την περασμένη εβδομάδα ο δήμαρχος πραγματοποίησε τρεις περιοδείες: Την Τρίτη 26/9, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Δημ. Κονταξή, τη δημοτική σύμβουλο Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών και άλλους, στην περιοχή της πλατείας Αρκαδίου – Μικράς Ασίας στον Τσακό, την Τετάρτη 27/9, συνοδευόμενος επίσης από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, στα Πευκάκια, με αφετηρία τον παλαιό Ναό  Αγ. Αναργύρων και  την Παρασκευή 29/9, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεράσιμο Βλάχο και τους αντιδημάρχους Περιβάλλοντος Ι. Σιδέρη και Τεχνικών Έργων στην περιοχή της πλατείας Άη Γιάννη.

Οι πολίτες αναφέρθηκαν σε σειρά προβλημάτων σχετιζόμενων με τη συντήρηση δρόμων και πεζοδρομίων, τους αθλητικούς χώρους, την καθαριότητα, τον φωτισμό, τα όμβρια κ.ά., που καταγράφηκαν από τη δημοτική Αρχή ώστε να δοθούν λύσεις, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Την τρέχουσα εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι εξής τρεις νέες περιοδείες του δημάρχου:

  • Τρίτη 3/10: Γωνία οδών Επτανήσου και Νεαπόλεως (6:00μ.μ.)
  • Τετάρτη 4/10: Πλατεία Κοντοπεύκου (6:00μ.μ.)
  • Παρασκευή 6/10: Πλατεία Ύδρας (6:00μ.μ.)

Οι περιοδείες του 2017 ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 9/10 στο «Κολυμβητήριο» (οδοί Επτανήσου και Μακεδονίας), στις   6:00μ.μ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet