Συνεχίζουν την εργασίας τους οι συμβασιούχες καθαρίστριες του ΠΑΟΔΑΠ
Κοινωνία

Συνεχίζουν την εργασίας τους οι συμβασιούχες καθαρίστριες του ΠΑΟΔΑΠ

Συνεχίζουν κανονικά την εργασία τους τουλάχιστον μέχρι την 8η Μαΐου 2018 οι συμβασιούχες καθαριότητας  του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), μετά τη σημερινή δεύτερη αναβολή της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων, με παράταση ισχύος της προσωρινής διαταγής, βάσει της οποίας παρέχουν την εργασία τους από τον Οκτώβριο 2017, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Έτσι, συνεχίζουν να εργάζονται και να φροντίζουν για την καθαριότητα και την υγιεινή  όλων των αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων του Οργανισμού (Αθλητικά Κέντρα οδού Νότου και Κοντοπεύκου, αίθουσες Γυμναστικής οδών Παπαρηγοπούλου και Ανδρούτσου, Εργαστήρια Τέχνης, Δημοτικό Ωδείο κ.ά.).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο ΠΑΟΔΑΠ υποστήριξε και πάλι το αίτημα των συμβασιούχων, όπως έχει ήδη πράξει έως σήμερα, με δικαστικές παραστάσεις, σύναψη συμβάσεων, τροποποίηση οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας, εντολή εκδόσεως ενταλμάτων πληρωμής κ.λπ. «Το ίδιο θα συνεχίσει να πράττει, με σκοπό τη συνέχιση της παροχής των υπηρεσιών των εργαζομένων προς όφελος των δημοτών, προβαίνοντας σε  όλες τις αναγκαίες ενέργειες  και υποστηρίζοντας το δίκαιο του αιτήματός τους» επισημαίνει ο Δήμος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet