Σύλλογος Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων: Στο πλευρό των γονέων για την απόκτηση των πρ. Εκπ. Μακρή
Κοινωνία

Σύλλογος Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων: Στο πλευρό των γονέων για την απόκτηση των πρ. Εκπ. Μακρή

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κοντοπεύκου – Παραδείσου – Πευκακίων Αγίας Παρασκευής αποφάσισε, όπως αναφέρει, «να σταθεί αλληλέγγυο στον αγώνα των γονέων της πόλης για την ανάγκη απόκτησης του Ο.Τ. 119 (πρώην εκπαιδευτήρια Μακρή) και να δείξει τη συμπαράστασή του, ενισχύοντας την Ένωση Γονέων Αγίας Παρασκευής για την αντιμετώπιση των εξόδων της δικαστικής μάχης που δίνουν για τον σκοπό αυτό».

Ο σύλλογος επισημαίνει ότι «η ανάγκη απόκτησης του οικοπέδου για την ανέγερση του 12ου Δημοτικού και ενός νηπιαγωγείου είναι αδιαμφισβήτητη και είναι υπόθεση όλης της πόλης. Οι απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης των μαθητών σε ακατάλληλες αίθουσες σχολείων λόγω έλλειψης χώρων αλλά και η έλλειψη αναλόγων οικοπέδων για την ανέγερση σχολείων, καθιστά μοναδική λύση την απόκτηση του Ο.Τ. 119».

Τέλος, ο Σύλλογος Κοντοπεύκου – Παραδείσου – Πευκακίων σημειώνει: «Είναι χρέος όλων μας να σταθούμε στο πλευρό των γονιών που παλεύουν για μία δημόσια και δωρεάν παιδεία και για ένα σχολείο που θα αποτελεί πόλο έλξης για τους μαθητές. Θα επαγρυπνούμε μέχρι την επίτευξη του στόχου αυτού. Μέχρι να δούμε τα θεμέλια του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Παρασκευής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet