Σύσκεψη φορέων Δήμου Αγ. Παρασκευής για εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου
Κοινωνία

Σύσκεψη φορέων Δήμου Αγ. Παρασκευής για εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

Σύσκεψη φορέων για εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιους χώρους με στόχο την προστασία της υγείας των πολιτών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 στο δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός από τον δήμαρχο, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γερ. Βλάχος, ο διευθυντής Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών, Ανδρ. Νταλιάνης, ο υπαστυνόμος του Α.Τ. Αγίας Παρασκευής Α. Καραγιάννης, ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ), Β. Τσαγκάρης, και ο πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων «Ο Διόνυσος», Χρ. Λογκαράκης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε ενημέρωση από τον κ. Νταλιάνη για τις προβλεπόμενες από τον νόμο υποχρεώσεις και μέτρα, όπως και για τις κυρώσεις σε καπνιστές και καταστήματα και αποφασίστηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, η διεξαγωγή καμπάνιας ενημέρωσης πολιτών, φορέων και καταστηματαρχών για την κοινή απόφαση εφαρμογής  του νόμου, καθώς, όπς σημειώνεται στην ανακοίνωση, «η διακοπή καπνίσματος σε κλειστούς χώρους είναι πρώτα απ΄ όλα θέμα υγείας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet