Τα μέτρα που λαμβάνει η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την επερχόμενη κακοκαιρία «Ελπίδα»
Κοινωνία

Τα μέτρα που λαμβάνει η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την επερχόμενη κακοκαιρία «Ελπίδα»

Μέτρα λαμβάνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής για την αντιμετώπιση της επερχόμενης κακοκαιρίας «Ελπίδα», η οποία θα επηρεάσει τη χώρα μας από αύριο Παρασκευή 21 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου έχει προμηθευτεί 70 τόνους αλάτι και η διάθεσή του θα γίνει σήμερα Πέμπτη 20 Ιανουαρίου και αύριο Παρασκευή 21 Ιανουαρίου από το Πολιτιστικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης», από τις 09:00 μέχρι τις 14:00.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των μετεωρολόγων η κακοκαιρία «Ελπίδα» θα γίνει αισθητή από αύριο (21/1) το βράδυ, καθώς θα κινείται από το μεσημέρι και με κατεύθυνση από βορρά προς νότο.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (22 και 23 Ιανουαρίου) παρουσιαστεί επιδείνωση του καιρού και υπάρξουν προβλήματα το προσωπικό της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου θα είναι σε ετοιμότητα σε 24ώρη βάση.

Επιπλέον, η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής θα λειτουργεί τις καθημερινές, από τις 07:00 μέχρι τις 19:00, ως χώρος παροχής θαλπωρής, προστασίας και φροντίδας από το ψύχος και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες για τους πολίτες που το έχουν ανάγκη.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο Πολιτικής προστασίας στον τηλεφωνικό αριθμό 210 6084614.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet