Τα παιδιά του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Παρασκευής… γλίτωσαν την πόλη από περιβαλλοντική καταστροφή!
Κοινωνία

Τα παιδιά του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Παρασκευής… γλίτωσαν την πόλη από περιβαλλοντική καταστροφή!

Τα παιδιά του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής συμμετείχαν στο παιχνίδι «Escape Room» που διοργανώνει ο ΠΑΟΔΑΠ (Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής).

Το σενάριο του παιχνιδιού, που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο «Σταύρος Κώτσης», ήταν να καταφέρουν τα παιδιά να απελευθερωθούν από το δωμάτιο που είχαν «φυλακισθεί» και να ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο έγκαιρα για να σωθεί η πόλη από μία μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή.

Ο ΠΑΟΔΑΠ πρόσφερε στα παιδιά ένα μικρό κέρασμα και ένα συμβολικό δώρο, μία ελιά, το κατ΄εξοχήν ελληνικό δένδρο, για να το φυτέψουν και να το μεγαλώσουν στον χώρο του σχολείου τους, ως δείγμα αγάπης για το περιβάλλον και την πόλη.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, Σπύρος Παπασπύρος, έδωσε θερμά συγχαρητήρια στον διευθυντή του 7ου Δημοτικού Σχολείου, Γιάννη Λογοθέτη και στους δασκάλους του, «που όλοι μαζί μοχθούν για τη σωστή μόρφωση των παιδιών», στα παιδιά που συμμετείχαν και «που αποδεικνύουν ότι γίνονται πολύ καλύτερα από εμάς τους παλιότερους», αλλά και στους γονείς τους «που έχουν τέτοια παιδιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet