Τελευταίο αντίο στον Χρήστο Τσακόπουλο
Κοινωνία

Τελευταίο αντίο στον Χρήστο Τσακόπουλο

Στις 3 το μεσημέρι τελέστηκε στην Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής, στην κεντρική πλατεία της πόλης, η κηδεία του αγωνιστή της Αριστεράς Χρήστου Τσακόπουλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, αφού πάλεψε πολλά χρόνια με σκληρή νόσο που τον κρατούσε καθηλωμένο. Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του Χρ. Τσακόπουλου εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Χρήστου Τσακόπουλου. Ο Χρήστος Τσακόπουλος εντάχθηκε στην Αριστερά από τα φοιτητικά του χρόνια, αφιερώνοντας τη ζωή του στις αξίες και τα ιδανικά της. Υπήρξε αγωνιστής της ζωής και παράδειγμα δύναμης για όλους μας, παρά τα σοβαρά προβλήματα της υγείας του” υπογράμμισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγες ώρες πριν τη κηδεία του, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος έγραψε στη σελίδα του στο facebook:

“Σήμερα, Δευτέρα, στις 3μ.μ., θα συνοδεύσουμε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και ακολούθως στο Νεκροταφείο του Τσακού τον εκλεκτό μας φίλο Χρήστο Τσακόπουλο, πολιτικό μηχανικό και ενεργό πολίτη της πόλης μας και της κοινωνίας, στην τελευταία του κατοικία. Τον Χρήστο που πάλεψε πολλά χρόνια σαν παλληκάρι με την νόσο του κινητικού νευρώνα και που μέχρι το τέλος ήταν δραστήριος και ολοζώντανος”.

Σχόλιο του Γ. Σταθόπουλου για τον Χρ. Τσακόπουλο

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet