Την αγορά ειδικού μηχανήματος για την αποκομιδή των κλαδιών στην Αγ. Παρασκευή προτείνει ο Φ. Αλεξόπουλος
Κοινωνία

Την αγορά ειδικού μηχανήματος για την αποκομιδή των κλαδιών στην Αγ. Παρασκευή προτείνει ο Φ. Αλεξόπουλος

Τη δική του λύση στην αποκομιδή των κλαδιών από τα πεζοδρόμια παρουσιάζει ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή-Σύγχρονη Πόλη, Φώτης Αλεξόπουλος.

Ο κ. Αλεξόπουλος προτείνει την αγορά συγκεκριμένου τύπου μηχανήματος, το οποίο μετατρέπει τα κλαδιά σε πριονίδι, τονίζοντας ότι η αίτηση και η πληρωμή για τη συγκεκριμένη εργασία θα κατατίθεται από τον ενδιαφερόμενο δημότη στο ταμείο του Δήμου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αλεξόπουλος αναφέρει:

«Σχετικά με το κλάδεμα κήπων στις κατοικίες τους από τους δημότες του Δήμου μας και τον “συνωστισμό” που επικρατεί κατά την εναπόθεση των κλαδιών κατά τον “παραδοσιακό τρόπο” (έξω από τις αυλόπορτες και πάνω στο πεζοδρόμιο), έχω να δηλώσω ότι υπάρχει λύση. Αυτή είναι η αγορά συγκεκριμένου τύπου μηχανήματος που μόνο με δύο εργάτες του Δήμου μετατρέπει τα κλαριά σε πριονίδι σε ελάχιστο χρόνο. Θεωρώ ότι είναι η ιδανικότερη λύση για να απεγκλωβιστεί ο Δήμος από το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η αίτηση και η πληρωμή για τη συγκεκριμένη εργασία θα κατατίθεται από τον ενδιαφερόμενο δημότη στο ταμείο του Δήμου, λίγες ημέρες πριν το προκαθορισμένο κλάδεμα. Μάλιστα τα πριονίδια, αφού συσκευαστούν σε τσουβάλια των 50 κιλών, μπορούν να δίδονται ως κοινωνική χορηγία σε πολίτες, στην Τροχαία και στην Πυροσβεστική από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής. Θεωρώ ότι με τα εργαλεία που μας προσφέρει σήμερα η τεχνολογία, εύκολα και ταχύτατα, μπορεί να μας “λύσουν” τα χέρια από τέτοιες δύσκολες καταστάσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητα όλων μας. Τα πρόστιμα δεν είναι πάντα η λύση για όλα τα προβλήματα των Δήμων»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet