Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «Άγιος Ιωάννης» Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «Άγιος Ιωάννης» Αγίας Παρασκευής

Όπως κάθε χρόνο, με μία διακοπή δύο ετών, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, έτσι και για το 2023 ο Σύλλογος «Άγιος Ιωάννης» Αγίας Παρασκευής έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, συγκεντρώθηκαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, για να ευχηθούν «καλή χρονιά, με υγεία και αισιοδοξία για το 2023.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πατήρ Αθανάσιος Λαγουρός με το εκκλησιαστικό τελετουργικό και με ευχές για την νέα χρονιά.

Ακολούθως η χορωδία του Συλλόγου «Αλληλεγγύη για όλους», υπό την καθοδήγηση του μουσικού Βαγγέλη Μπίκου, τραγούδησε τα παραδοσιακά κάλαντα της πρωτοχρονιάς και δύο ακόμη τραγούδια, προσθέτοντας, με τον τρόπο αυτό, έναν χαρούμενο και γιορταστικό τόνο στην εκδήλωση.

Στη συνέχεια η πρόεδρος Αντωνοπούλου-Πανάγου Ηλέκτρα, αφού χαιρέτησε εκ μέρους του Δ.Σ. και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους, παρουσίασε σε αδρές γραμμές και σε μία ολιγόλεπτη ομιλία, τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τον Σύλλογο «Άγιος Ιωάννης» και φυσικά τα μέλη, φίλους και κατοίκους της περιοχής, αλλά και της πόλης της Αγίας Παρασκευής γενικότερα.

Μετά την σύντομη ομιλία της, η πρόεδρος έκοψε τη βασιλόπιτα και κάλεσε τον δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων να κόψουν τα κομμάτια τους από την βασιλόπιτα, τα οποία ο καθένας αφιέρωσε όπου επιθυμούσε, τοποθετούμενοι με μικρές ομιλίες τους, στα ζητήματα πού έθεσε η ομιλία της προέδρου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την πρόεδρο να ευχαριστεί τους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και φυσικά όλους όσοι συμμετείχαν και παρευρέθηκαν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet