Τις γυναίκες της Αγίας Παρασκευής τίμησε η παράταξη Μια Γενιά Μπροστά
Κοινωνία

Τις γυναίκες της Αγίας Παρασκευής τίμησε η παράταξη Μια Γενιά Μπροστά

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας η παράταξη Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά τίμησε τις γυναίκες της πόλης χθες, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017. σε μια βραδιά με πολύ κέφι και πολλές εκπλήξεις.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα καταστήματος καφέ στην πλατεία Αγίου Ιωάννου ο επικεφαλής της παράταξης, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, και ο τομέας γυναικών υποδέχθηκαν γυναίκες όλων των ηλικιών και διασκέδασαν μέχρι αργά.

Η παράταξη τόνισε την ανάγκη συμμετοχής της γυναίκας στα κοινά και δεσμεύθηκε να συνεχίσει να έχει σε θέσεις εμπιστοσύνης γυναίκες.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς κληρώθηκαν πολλά δώρα τα οποία κέρδισαν 10 τυχερές.

Την εκδήλωση τίμησαν η γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Ν.Δ., Μαρία Συρεγγέλα, η πρώην βουλευτής και ευρωβουλευτής Ν.Δ., Μερόπη Καλδή, ηπρώηνβουλευτής Ν.Δ., Μαρία Σταυρινούδη, η πολιτευτής Β΄ Αθηνών Ν.Δ., Θεοτόκη Ντολαπσή, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 13ου Νηπιαγωγείου Αγ. Παρασκευής, Αναστασία Καλεσκόπη, η πρώην δημοτική σύμβουλος Αγ. Παρασκευής, Δήμητρα Πανουσοπούλου.

 

 

Η παράταξη ευχαριστεί με ανακοίνωσή της τους χορηγούς Δήμητρα Κουτονιά (Nous Le Roi), Αθηνά Παπαδογεωργάκη (Yava Gum), Δήμητρα Καλδή (The body Shop).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet