Τον ερχομό των Χριστουγέννων γιόρτασαν τα παιδιά των Παιδ. Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Τον ερχομό των Χριστουγέννων γιόρτασαν τα παιδιά των Παιδ. Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ) γιόρτασαν τον ερχομό των Χριστουγέννων στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019.

Τα παιδιά, με τη βοήθεια των δασκάλων τους, έπαιξαν, χάρηκαν, έστειλαν γράμματα στον Άγιο Βασίλη και στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δένδρα τους! Γονείς, εργαζόμενοι των Σταθμών και πολίτες μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό των παιδιών και συμμετείχαν με κέφι και χαρά στην εκδήλωση, η οποία και συνοδεύτηκε από παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα από πολλές περιοχές της πατρίδας μας.

Η μουσική κάλυψη της γιορτής, από μουσικό σχήμα εξαίρετων καλλιτεχνών, ήταν ευγενική χορηγία της προέδρου των ΠΑΙΣΔΑΠ, Ηλέκτρας Αντωνοπούλου-Πανάγου, η οποία ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Πολύτιμη ήταν η συμβολή των εργαζομένων των ΠΑΙΣΔΑΠ και του Δήμου Αγίας Παρασκευής στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Μιλτιάδης Κύρκος, από το Διοικητικό Συμβούλιο των ΠΑΙΣΔΑΠ η αντιπρόεδρος, Φανή Παναγιωτοπούλου, τα μέλη Γεώργιος Νεκταρίδης, Ιωάννης Αρβανιτάκης, Γεώργιος Βοζίκης, Λένια Αλαμάνη, καθώς και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, Γεώργιος Κωβαίος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet