Τον νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό στα Πευκάκια επισκέφθηκε ο Β. Ζορμπάς
Κοινωνία

Τον νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό στα Πευκάκια επισκέφθηκε ο Β. Ζορμπάς

Τον νέο ιδιόκτητο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής στα Πευκάκια επισκέφθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή η πόλη μας και τ. δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς μαζί με στελέχη της παράταξης.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Ζορμπά, κατόπιν συνεννόησης με τη διοίκηση των Παιδικών Σταθμών.

Πρόκειται για, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «Το πρώτο κτηριακό έργο υποδομής στον Δήμο μας μετά το 1991, οπότε κατασκευάσθηκε ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στην οδό Λάδωνος στον Τσακό».

Η ανακοίνωση συνεχίζει:

«Ο Βρεφονηπιακός αυτός Σταθμός προγραμματίστηκε, σχεδιάστηκε και πλήρης φάκελός του κατατέθηκε για να επιτύχουμε τη χρηματοδότησή του από το ΕΣΠΑ, μέσα στο πρώτο οκτάμηνο της θητείας μας στη δημοτική αρχή, το 2011. Αποδεικνύοντας ότι ήμασταν τουλάχιστον αποτελεσματικοί στη διοίκηση, με σχέδιο και πρόγραμμα.

»Αποτελεί ένα υπερσύγχρονο κτήριο 1.600 τ.μ. σε δύο ορόφους 900 τ.μ. σε υπόγεια, που πληρεί όλες τις προδιαγραφές ενδιαιτήσεων και ασφάλειας, όμοιο του οποίου δεν υφίσταται σε κανέναν άλλο Δήμο, της Αττικής τουλάχιστον. Με τη λειτουργία του, 120 περίπου παιδιά του Δήμου μας απολαμβάνουν τις εξαιρετικές υπηρεσίες του και επί πλέον ο Δήμος μας εξοικονομεί αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως από ενοίκια, τα οποία μπορεί να διαθέσει σε άλλες ανάγκες του. Ελπίζουμε και ευχόμαστε η δημοτική αρχή του κ. Γιάννη Σταθόπουλου, να είναι εξίσου παραγωγική και αποτελεσματική με τη δική μας.

»Ευχαριστούμε την πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας κ. Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη και το προσωπικό του Σταθμού, για την ξενάγηση-ενημέρωση που μας έκανε κατά την επίσκεψή μας.

»Ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»

»Βασίλης Ζορμπάς
»πρ. Δήμαρχος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet