Τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ βράβευσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ βράβευσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής

Στο κατάμεστο από γονείς, μαθητές και καθηγητές αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και βράβευσης των μαθητών και μαθητριών των δημόσιων σχολείων της πόλης που πέ­τυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τον Ιούνιο του 2017.

Στην εκδήλωση έκαναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, o αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Πάνος Γκόνης, ο εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας Γ. Μαργαρίτης, αντιπρόεδρος της Α/βάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου και ο διευθυντής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας, Αθ. Φαλούκας. Ακολούθως έγιναν η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Παιδείας και οι βραβεύσεις των επιτυχόντων.

Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γερ. Βλάχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Σωτ. Ησαΐας, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, Α. Μπασακίδου-Καράμπελα, και Βασ. Τραυλός, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, Ε. Ματιάτου-Χατζοπούλου, η πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων, Γ. Πίσπα, διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικοί, πρόεδροι και μέλη συλλόγων γονέων, κ.ά.

Ειδική μνεία έκανε το Γραφείο Παιδείας του Δήμου στα παιδιά αθλητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τα οποία εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκαν στην εκδήλωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet