Τους κατοίκους των Πευκακίων άκουσε ο Γ. Σταθόπουλος
Κοινωνία

Τους κατοίκους των Πευκακίων άκουσε ο Γ. Σταθόπουλος

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, στο 9ο Δημοτικό σχολείο Αγίας Παρασκευής, η Συνέλευση γειτονιάς στα Πευκάκια, που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, με αφορμή τη σύνταξη του Προϋπολογισμού του έτους 2015.

Στη συνέλευση, η οποία, όπως μας ενημερώνει ανακοίνωση του Δήμου, είχε «επιτυχία», ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος μίλησε πρώτος, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού – Φυσιολατρικού Συλλόγου Πευκακίων Αγίας Παρασκευής «Η Αναγέννησις» Στέφανος Μπακογιάννης, οι αντιδήμαρχοι Ελισάβετ Πετσατώδη και Γιάννης Σιδέρης καθώς και οι πολίτες που ακολούθησαν αναφέρθηκαν στα θέματα που απασχολούν τα Πευκάκια: Αθλητικό Κέντρο, πλατείες (Αγίων Αναργύρων και κοντά στην οδό Πλουμπίδη), παιδικές χαρές, βρεφονηπιακός σταθμός, όμβρια, σύνδεση όλων με το δίκτυο αποχέτευσης, διανοίξεις και ασφαλτοστρώσεις οδών, διαμορφώσεις πεζοδρομίων, κυκλοφοριακά, αντισταθμιστικά πρασίνου από την Αττική Οδό, καθαρισμός οικοπέδων, πλύσιμο κάδων, υποδομές 9ου Δημοτικού, πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες κ.ά. όπως και στις μέχρι τώρα ενέργειες, αλλά και τους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής.

Η συνέλευση έκλεισε με την πρόεδρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Μουσείου Αλέκου Κοντόπουλου Τερψιχόρη Γκιόκα, τους αντιδημάρχους και τέλος τον δήμαρχο να απαντούν στα ερωτήματα και τα αιτήματα των πολιτών και σύμφωνα με την ανακοίνωση, να «αναλαμβάνουν δεσμεύσεις για την επίλυση προβλημάτων».

Στη συνέλευση, που συντόνισε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, παραβρέθηκαν αντιδήμαρχοι, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι φορέων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet