Το έργο του «Κέντρου Γυναίκας» παρουσιάστηκε την Ημέρα της Γυναίκας
Κοινωνία

Το έργο του «Κέντρου Γυναίκας» παρουσιάστηκε την Ημέρα της Γυναίκας

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας πραγματοποίησε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στο «Κέντρο Γυναίκας» του Δήμου.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος, Γιάννης Σταθόπουλος, οι αντιδήμαρχοι, Μ. Κοντοπούλου και Ελισ. Πετσατώδη, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Β. Ζορμπάς, πρ. δήμαρχος, Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, πρόεδρος ΠΑΙΣΔΑΠ, Κ. Χατζηανδρέου και Γ. Μυλωνάκης, η πρ. αντιδήμαρχος, Μ. Μουχτούρη, η διευθύντρια των ΠΑΙΣΔΑΠ, Αν. Γιαννάκη και από το  Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου η ψυχολόγος, Μ. Στρατή και η νομικός Μ. Παπαχλιμίτζου.

Ακολούθησε η παρουσίαση της λειτουργίας, των προγραμμάτων και του έργου του Κέντρου, καθώς και της δουλειάς των ομάδων του από την εικαστική ψυχοθεραπεύτρια, Σ. Κουρκουλή, την υπεύθυνη της ομάδας Ραπτικής, ενδυματολόγο, Μ. Κούρκουλου, τον υπεύθυνο της ομάδας Γραφής, δημοσιογράφο, Ζ. Σώκο, την υπεύθυνη της ομάδας Χορογραφίας και Κίνησης, χορογράφο, Μ. Μακρή, τον υπεύθυνο της ομάδας Θεάτρου, Χ. Κωτσόπουλο και τις εθελόντριες Β. Μανωλοπούλου, Μ. Μουμούρη, Ε. Φλουτσάκου, Δ. Χούση, Κ. Τριβιζά και Δ. Ματζάνα.

Τις γυναίκες καλωσόρισε η διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, Αντ. Γκίνη, η οποία συντόνισε την εκδήλωση.

Το «Κέντρο Γυναίκας» Δήμου Αγίας Παρασκευής λειτουργεί επί της Λεωφ. Μεσογείων, αρ. 403 (τηλ. 210 6080217).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet