Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγ. Παρασκευής στηρίζει τον δήμαρχο Πατρέων
Κοινωνία

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγ. Παρασκευής στηρίζει τον δήμαρχο Πατρέων

Ψήφισμα συμπαράστασης στον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής κατά τη διάρκεια συνεδρίασής του την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017.

Το ψήφισμα έχει ως εξής:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής καταδικάζει τη συνεχιζόμενη δίωξη του δημάρχου Πάτρας, επειδή δεν διευκόλυνε τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, δίνοντας της χώρο μπροστά στις εκλογές το 2015, καθώς και γιατί αρνήθηκε να παραδώσει στους Χρυσαυγίτες στοιχεία με το πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Ο δήμαρχος Πάτρας στέλνεται σε δίκη από το Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και τον διορισμένο γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος. Για αυτούς φαίνεται θεωρείται παράβαση καθήκοντος το να μην αφήνεις το φασιστικό και ρατσιστικό δηλητήριο της Χρυσής Αυγής να εμποτίζει τον λαό και κυρίως τη νεολαία της χώρας μας, να αποκαλύπτεις τον πραγματικό της ρόλο, να αναδεικνύεις την εγκληματική της δράση απέναντι σε μετανάστες και ανθρώπους που αγωνίζονται.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίας Παρασκευής ζητά να σταματήσει η δίωξη του δημάρχου Πάτρας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet