Το κοινό «αγκάλιασε» τον «Θαυμαστό κόσμο του Ιόλα»
Κοινωνία

Το κοινό «αγκάλιασε» τον «Θαυμαστό κόσμο του Ιόλα»

Με τεράστια επιτυχία και εξαιρετική απήχηση πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 24/25/26 Σεπτεμβρίου στον κήπο της βίλας Ιόλα, στην Αγία Παρασκευή, η θεατρική παράσταση του Χριστόφορου Αντωνιάδη «Ο Θαυμαστός κόσμος του Ιόλα», όπως αναφέρει η δημοτική αρχή. Μία παράσταση βασισμένη στο βιβλίο του Νίκου Σταθούλη «Ιόλας» που επικεντρωνόταν στη ζωή της σπουδαίας αυτής προσωπικότητας.

Πρωταρχικός σκοπός της εκδήλωσης ήταν να καλωσορίσει τη νέα εποχή για τη βίλα Ιόλα με το ξεκίνημα των εργασιών για την ανακατασκευή και τη μετατροπή της σε ένα σύγχρονο οικουμενικό κέντρο πολιτισμού και τεχνών.

Σε έναν κατάμεστο χώρο, περίπου οκτακόσιοι θεατές, με πολλούς επιπλέον να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αλλά να μην έχουν τελικά τη δυνατότητα εισόδου λόγω περιορισμένων θέσεων, έδωσαν το «παρών» τηρώντας κατά γράμμα όλα τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας. Θεατές κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια παράσταση υψηλοτάτου επιπέδου μέσα από την οποία μπόρεσαν να γνωρίσουν άγνωστες πτυχές της ζωής του Αλέξανδρου Ιόλα.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ευχαρίστησε τους ηθοποιούς της παράστασης, Χριστόφορο Αντωνιάδη, Αδαμαντία Θεοφιλάκου και Εβελίνα Εμβαλωμένου, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στο σανίδι.

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Υποδομών, Βασίλης Γιαννακόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, ο πρώην υπουργός Α. Γεροντόπουλος, η αντιπρόεδρος της ΕΟΚ – Ζάππειο Μέγαρο, Μαριάνθη Καφετζή, καθώς και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγίας Παρασκευής, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet