«Το μεγάλο μας τσίρκο» στην… υπηρεσία του ΕΕΑ «Μαργαρίτα»
Κοινωνία

«Το μεγάλο μας τσίρκο» στην… υπηρεσία του ΕΕΑ «Μαργαρίτα»

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και φίλων του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» και η θεατρική ομάδα «Εν Λευκώ» παρουσιάζουν το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το Μεγάλο μας Τσίρκο», την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, στις 19:30, στο θέατρο Pierce (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή).

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για τους σκοπούς του ΕΕΑ «Μαργαρίτα».

Το θεατρικό έργο ανέβηκε πρώτη φορά το 1973, εν μέσω χούντας, και γνώρισε ευρεία αποδοχή από το ελληνικό κοινό αποτελώντας έργο σταθμό στην ελληνική ιστορία και σύμβολο αντίστασης και επανάστασης στα χρόνια της δικτατορίας.

Η θεατρική ομάδα «Εν Λευκώ» ξεκίνησε πριν έξι χρόνια. Οι παραστάσεις της έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και υποστηρίζει το έργο φορέων που απευθύνονται σε ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας.

Το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης διαθέτει το θέατρο Pierce για την διεξαγωγή της παράστασης.

Λίγα λόγια για το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα

To ΕΕΑ Μαργαρίτα είναι εξειδικευμένο κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης και απασχόλησης ανθρώπων με νοητική υστέρηση (www.eeamargarita.gr). Όραμα του Εργαστηρίου είναι η ισοτιμία και η ενσωμάτωση των ανθρώπων με νοητική υστέρηση στο κοινωνικό σύνολο, ώστε να ζήσουν με τη μεγαλύτερη δυνατή πληρότητα τη ζωή τους.

«Θεωρούμε», σημειώνουν τα στελέχη του Εργαστηρίου, «ότι αυτό το απαράγραπτο ανθρώπινο δικαίωμα, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αν δεν γίνει κτήμα ολόκληρης της κοινωνίας».

Μεσολογγίου 4-6 & Ραιδεστού 7-9, Νέα Πεντέλη
Τηλέφωνο: 210 6138150, 210 8044812

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet