Τροχαίο στην Αττική Οδό στο ύψος της Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Τροχαίο στην Αττική Οδό στο ύψος της Αγίας Παρασκευής

Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στην Αττική οδό στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, λόγω τροχαίου ατυχήματος. Μποτιλιάρισμα που έρχεται να προστεθεί στο χάος που επικρατεί στους δρόμους της Αττικής, λόγω και της βροχόπτωσης που έπεσε νωρίτερα. 

Έτσι, αντιμέτωποι με μεγάλο μποτιλιάρισμα βρίσκονται οι οδηγοί που κινούνται στα δύο ρεύματα της Αθηνών – Λαμίας, στην είσοδο από τη Μεταμόρφωση έως την Πέτρου Ράλλη και στην έξοδο από Πέτρου Ράλλη έως Φιλαδέλφεια.

Την ίδια ώρα, πολύ αυξημένη κίνηση τώρα σημειώνεται στους παρακάτω δρόμους: στην Κηφισιάς, στο ρεύμα ανόδου, από το ύψος του Χίλτον μέχρι τον Παράδεισο Αμαρουσίου, έξοδος Αθηνών – Κορίνθου, στην Αλεξάνδρας, και στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη.

Στο «κόκκινο» και η λεωφόρος Ποσειδώνος, τμηματικά. 

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Ατική Οδό, καθυστερήσεις 5′-10′, σημειώνονται από Μεταμόρφωση έως Ηράκλειο, προς Αεροδρόμιο
10′-15’μετά τη Μαραθώνος έως Κηφισιάς, προς Ελευσίνα 5′-10′, έξοδο για Λαμία, 10′-15′, από Αγία Παρασκευή έως Κηφισιάς, σύγκρουση οχημάτων ύψος Αγίας Παρασκευής (Δυτική Περιφερειακή Υμηττού).

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet