Τρόφιμα πρόσφερε η παράταξη Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής στον Σύλλογο «Αλληλεγγύη για όλους»
Κοινωνία

Τρόφιμα πρόσφερε η παράταξη Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής στον Σύλλογο «Αλληλεγγύη για όλους»

Η δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών, με επικεφαλής τον τέως δήμαρχο, Γιάννη Σταθόπουλο, επισκέφθηκε τα γραφεία του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής «Αλληλεγγύη για όλους», προκειμένου να προσφέρει τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες του Δήμου.

Ο κ. Σταθόπουλος αναφέρει σχετικά:

«Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής “Αλληλεγγύη για όλους” προσφέραμε την μικρή μας βοήθεια για τις άπορες οικογένειες του Δήμου μας.

Ο Σύλλογος επιτελεί εξαιρετικό έργο από χρόνια με επικεφαλής το προηγούμενο, αλλά και το καινούργιο του Διοικητικό Συμβούλιο, που έχει πρόεδρο τον Βασίλη Σαββίδη και γραμματέα τον Τάσο Μίχα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης τα μέλη του Συμβουλίου Μάκης Κρασανάκης, ο αντιπρόεδρος, Γεώργιος Νεκταρίδης, ο έφορος Πολιτιστικών εκδηλώσεων Αντώνης Ασκοξυλάκης, ο έφορος πρόνοιας και αλληλεγγύης Δημήτρης Μπεθάνης, οι Αντωνία Λιάπη, Αγνή Ησαΐα, Στέλιος Μαστοράκης, Δημήτρης Δαβίλας, όπως και πολλοί/ες μέλη. Καλή συνέχεια, από εμάς στο αλληλέγγυο έργο τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet