Φίμωση διακίνησης ιδεών εργαζομένων στον χώρο εργασίας καταγγέλλει ο ΣΕΔΑΠ
Κοινωνία

Φίμωση διακίνησης ιδεών εργαζομένων στον χώρο εργασίας καταγγέλλει ο ΣΕΔΑΠ

Ανακοίνωση – καταγγελία περί «φίμωσης της ελευθερίας διακίνησης ιδεών και έκφρασης απόψεων των εργαζομένων στον χώρο εργασίας» εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΣΕΔΑΠ).

Στην ανακοίνωση υπάρχει και καταγγελία κατά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής Γεράσιμου Βλάχου ότι «δίνει εντολές στους εργαζόμενους για τη συνδικαλιστική και κινηματική δράση τους».

Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

Το Δ.Σ. του ΣΕΔΑΠ καταγγέλλει κατηγορηματικά την όποια διαδικασία φίμωσης της ελευθερίας διακίνησης ιδεών και έκφρασης απόψεων των εργαζομένων στον χώρο εργασίας.

Τονίζουμε επίσης ότι βάσει αρμοδιοτήτων του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν δύναται να δίνει εντολές στους εργαζόμενους για τη συνδικαλιστική και κινηματική δράση τους.

Η στοχοποίηση της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αγίας Παρασκευής γίνεται στο πλαίσιο εκφοβισμού και χειραγώγησης του Συλλόγου που όμως θα πέσει στο κενό, γιατί οι εργαζόμενοι δεν εκφοβίζονται και δεν τρομοκρατούνται.

Σε μια εποχή που οι εργαζόμενοι, το εργατικό κίνημα και οι κατακτήσεις τους βάλλονται συστηματικά από την αντεργατική πολιτική των παλαιών και νέων μνημονίων, υπάρχει έκδηλη ανάγκη από τη συμπαράσταση και υποστήριξη όλων.

Στο πλαίσιο αυτό το Δ.Σ. του ΣΕΔΑΠ καλεί όλες και όλους σε κοινό μέτωπο αγώνα για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet