Φυσάει Κόντρα: Απέφυγε τη συζήτηση η διοίκηση όταν είδε ότι θα μειοψηφήσει στη συνεδρίαση του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ
Κοινωνία

Φυσάει Κόντρα: Απέφυγε τη συζήτηση η διοίκηση όταν είδε ότι θα μειοψηφήσει στη συνεδρίαση του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ

Ότι «η διοίκηση αφού είδε ότι θα μειοψηφήσει στην πρόσφατη συνεδρίαση του Νομικού Προσώπου των ΠΑΙΣΔΑΠ (Παιδικοί Σταθμοί Αγίας Παρασκευής) απέφυγε τη συζήτηση και αρνήθηκε να γίνει καν συνεδρίαση για την ακύρωση απόφασης η οποία αφορούσε την έφεση κατά πρωτόδικης απόφασης που δικαίωνε εργαζόμενους» επισημαίνει η παράταξη Φυσάει Κόντρα.

Μεταξύ άλλων η δημοτική παράταξη αναφέρει:

«Η διοίκηση πριν αποχωρήσει από τη διαδικασία επιδόθηκε σε ψεύδη για να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους που σε μΊα εποχή ακρίβειας σε όλα τα είδη διαβίωσης έχουν απόλυτη ανάγκη τα 2.000 ευρώ που δικαιούνται ο καθένας. Συγκεκριμένα ισχυρίζονταν εσφαλμένα κι επιτηδευμένα, προκειμένου να αποποιηθούν τις ευθύνες τους, ότι προκύπτει δέσμευση στον Δήμο να κάνει έφεση, με βάση όχι το νόμο αυτή τη φορά (αφού έχει καταργηθεί) αλλά με βάση ανάλογες αποφάσεις του Αρείου Πάγου.

Πληροφορούμε τους δημότες και όλους τους εργαζόμενους ότι η νομολογία του Αρείου Πάγου, δε δεσμεύει τα κατώτερα δικαστήρια τα οποία δικαιούνται να κρίνουν ελεύθερα το κάθε θέμα που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Αυτό έκανε και το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου και φυσικά μπορεί ο Δήμος εφόσον στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υποχρεούται σε άσκηση έφεσης, να εφαρμόσει την απόφασή του, να αναμορφώσει τον προϋπολογισμό του και να καταβάλλει το σύνολο των περίπου 160 χιλιάδες ευρώ στους 81 εργαζόμενους χωρίς καθυστερήσεις και τερτίπια».

Ακόμη, η παράταξη Φυσάει Κόντρα καλεί τους κατοίκους και τους εργαζόμενους της Αγίας Παρασκευής την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στις 20:00, στο δημαρχείο, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της παράταξης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet