Φυσάει Κόντρα: Κάλεσμα για συμμετοχή σε αντιφασιστική συγκέντρωση
Κοινωνία

Φυσάει Κόντρα: Κάλεσμα για συμμετοχή σε αντιφασιστική συγκέντρωση

Να συμμετάσχουν σε αντιφασιστική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 18:00 στην πλατεία Ρηγίλλης καλεί τους πολίτες η δημοτική παράταξη Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

Σε σχετική ανακοίνωση τςης παράταξης σημειώνεται:

Όχι στον εθνικισμό, όχι στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους – Αγώνας των λαών για ειρήνη και ελευθερία

Η δημοτική Παρέμβαση Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης μας να συμμετάσχει στην αντιφασιστική – αντιεθνικιστική – αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου. 

Αντιστεκόμαστε στην προσπάθεια των αμερικάνων και του ΝΑΤΟ να μετατρέψουν τα Βαλκάνια σε στρατιωτική τους βάση, εφαλτήριο για τα νέα αιματοκυλίσματα που ετοιμάζουν, με υπάκουο σύμμαχο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. 

Αντιστεκόμαστε στην προσπάθεια της πιο αποκρουστικής, βαθιά συστημικής ακροδεξιάς που μη έχοντας κάτι άλλο για να αντιπολιτευτεί στη μνημονιακή πολιτική ψαρεύει στα εθνικιστικά νερά. Το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και αυτό που προετοιμάζεται για την Αθήνα κυριαρχούνται σε μεγάλο βαθμό από ακροδεξιές, εθνικιστικές φωνές, ενώ αποτέλεσαν και πεδίο παρουσίας και επιδίωξης αναβαπτίσματος της εγκληματικής, φασιστικής Χρυσής Αυγής. Απαντάμε με τη μαζική παρουσία μας: Ο Φασισμός και ο Εθνικισμός δεν θα περάσουν, οι λαοί δεν έχουν τίποτα να μοιράσουν.

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, 18:00, πλατεία Ρηγίλλης. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet