ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: «Η νεολαία ξαναφωνάζει “ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ”»
Κοινωνία

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: «Η νεολαία ξαναφωνάζει “ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ”»

Τα φαινόμενα βίας της Πέμπτης 13 Νοεμβρίου ενάντια σε φοιτητές που διαμαρτύρονταν καταδικάζει η δημοτική παράταξη ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην Αγία Παρασκευή και καλεί όλους να συμμετάσχουν αγωνιστικά στον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 σημειώνοντας «στην επέτειο του Πολυτεχνείου, η Αθήνα και η Ελλάδα ολόκληρη θα σειστεί, όλοι/ες στους δρόμους».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

Τώρα που η νεολαία ξαναφωνάζει «ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ», κανείς δεν μπορεί να μένει θεατής!

H δημοτική παρέμβαση «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην Αγία Παρασκευή» καταγγέλλει το όργιο βίας και τρομοκρατίας που εξαπέλυσε, την Πέμπτη 13/11, η κυβέρνηση της Ε.Ε. και των τραπεζών. Με «δούρειο ίππο» τον υπάλληλό τους Φορτσάκη, τον πρύτανη των ΜΑΤ, όλη την ημέρα χτυπούσαν αδίστακτα σε όλες τις σχολές της Αθήνας, προσπαθώντας να καταστείλουν το ποτάμι της οργής των νέων που αγωνίζονται για το μέλλον τους.

Παραμονές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, οι απόγονοι του Παπαδόπουλου και του Ιωαννίδη βάφουν πάλι με αίμα τις σχολές της Αθήνας, επιστρατεύοντας το τελευταίο μέσο που τους έχει απομείνει, την απροκάλυπτη βία.

Στεκόμαστε στο πλευρό των αγωνιζόμενων νέων, ήρθε η ώρα του παλλαϊκού ξεσηκωμού! Κάθε γειτονιά και χώρος δουλειάς, κάθε σχολείο και σχολή να γίνουν κέντρα αγώνα για να τους διώξουμε.

Το 1973 η εξέγερση του Πολυτεχνείου που έδιωξε τη χούντα, ξεκίνησε από τη Νομική. Βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο για ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Τη Δευτέρα 17/11, στην επέτειο του Πολυτεχνείου, η Αθήνα και η Ελλάδα ολόκληρη θα σειστεί, όλοι/ες στους δρόμους!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet