ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στη γειτονιά του Κοντόπευκου
Κοινωνία

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στη γειτονιά του Κοντόπευκου

Το Σάββατο 5 Απριλίου ξεκίνησε, από το Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής, η δράση «Να πάρουμε πίσω τις γειτονιές μας» της δημοτικής παράταξης ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην Αγία Παρασκευή, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Σπύρο Αλεξίου, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Με ιδιαίτερη επιτυχία ξεκίνησε από το Κοντόπευκο η εκστρατεία «Να πάρουμε πίσω τις γειτονιές μας» της δημοτικής παρέμβασης «Φυσάει Κόντρα». Το Σάββατο 5 Απρίλη, περισσότεροι από 60 άνδρες, γυναίκες και παιδιά βρέθηκαν στο 3ο Γυμνάσιο Κοντόπευκου για να συζητήσουν για τις προτάσεις του δημοτικού σχήματος, τα προβλήματα της περιοχής και τις σκέψεις των κατοίκων και να συναποφασίσουν για τις διεκδικήσεις και τις αγωνιστικές δράσεις που απαιτούνται για την περιοχή και όλη την πόλη.

Τις αρχικές εισηγήσεις της συναγωνίστριας Παπαμιχαήλ Λίτσας και των συναγωνιστών Κανταλή Δημήτρη, Κολώνια Δημήτρη, ακολούθησε πλούσιος διάλογος με τους κατοίκους των γειτονιών του Κοντόπευκου, των Πευκακίων και όλη της Αγίας Παρασκευής, ενώ παρέμβαση έκανε και ο επικεφαλής του σχήματος Σπύρος Αλεξίου. Στον διάλογο αυτό συμμετείχαν συμπολίτες και συμπολίτισσες όλων των ηλικιών, από τους νεώτερους μαθητές που διεκδικούν πάρκα και δημόσιους χώρους μέχρι τους μεγαλύτερους που αντιμετωπίζουν εκτός από τα κεντρικά προβλήματα που φέρνει η καταστροφική πολιτική των κυβερνήσεων, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ και τις επιπτώσεις των κεντρικών και τοπικών πολιτικών στη γειτονιά τους.

Σαν Φυσάει Κόντρα έχουμε δεσμευτεί εξ αρχής ότι η δικιά μας προεκλογική εκστρατεία δεν θα έχει προεκλογικές φιέστες και υποσχέσεις, αλλά ουσιαστική και δημοκρατική συζήτηση με τον λαό της πόλης σε κάθε γειτονιά και για κάθε ζήτημα που τον απασχολεί. Είμαστε χαρούμενοι που σε αυτή μας την προσπάθεια βρίσκουμε κάθε μέρα νέους και νέες συνοδοιπόρους. Σε αυτή την κατεύθυνση, συνεχίζουμε αυτή την εβδομάδα με την εκδήλωση για τον πολιτισμό με τίτλο «Με αφορμή το CINE – Σχολείο: Πολιτισμός – εμπόρευμα ή πολιτισμός κοινωνικό αγαθό; Οργανωνόμαστε και διεκδικούμε», την Πέμπτη 10 Απριλίου στις 7.00μμ στο δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής, αλλά και με τη συνέλευση για τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου και το λαϊκό γλέντι και τη συλλογική κουζίνα που θα το ακολουθήσει, το Σάββατο 12 Απριλίου στο πρ. Στρατόπεδο Σπυρούδη. Συνεχίζουμε, μέχρι να φυσήξει κόντρα σε όλη την πόλη.

Δημοτική Παρέμβαση “Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet