Φ. Αλεξόπουλος: Ακόμη δεν κατατέθηκαν τα χρήματα στους εργαζόμενους Δήμου Αγ. Παρασκευής για τα μέτρα ατομικής προστασίας
Κοινωνία

Φ. Αλεξόπουλος: Ακόμη δεν κατατέθηκαν τα χρήματα στους εργαζόμενους Δήμου Αγ. Παρασκευής για τα μέτρα ατομικής προστασίας

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη, Φώτης Αλεξόπουλος, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι η δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής δεν έχει εξοφλήσει προς τους εργαζόμενους οφειλόμενα χρήματα για μέσα ατομικής προστασίας.

Οι οφειλές αφορούν τα έτη 2015, 2016, όπως επισημαίνει ο κ. Φωτόπουλος στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Τελικά δεν κατέστη δυνατό να κατατεθούν τα χρήματα για τα μέσα ατομικής προστασίας των εργαζόμενων του Δήμου Αγίας Παρασκευής παρά τις προσωπικές διαβεβαιώσεις του ιδίου του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά ότι θα καταβληθούν στις 27 Νοεμβρίου.

Μέχρι και σήμερα που γράφω αυτό το κείμενο καμιά παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έχει ασκήσει πίεση στη δημοτική αρχή για την εξόφληση των οφειλόμενων χρημάτων προς τους εργαζόμενους.

Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για τα χρήματα των μέσων ατομικής προστασίας των ετών 2015, 2016 που οφείλονται από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής στους πρώην εργαζόμενους με διάφορες συμβάσεις.

Είχαμε επικοινωνήσει με τον δήμαρχο ο οποίος μάς είχε δεσμευτεί ότι θα καταβληθούν τα χρήματα τον Νοέμβριο. 

«Μαύρα Χριστούγεννα» για πολλές οικογένειες και είναι πραγματικά λυπηρό αν αναλογιστεί κανείς τι σημαίνουν αυτά τα χρήματα για τις περισσότερες από αυτές τις οικογένειες.

Υ.Γ. Μην ξεχάσετε να τους ξαναψηφίσετε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet