Φ. Αλεξόπουλος: Αντί για ενοίκια για κτήριο των παρατάξεων στην Αγ. Παρασκευή, πληρώστε τα ΜΑΠ των εργαζομένων κ. δήμαρχε
Κοινωνία

Φ. Αλεξόπουλος: Αντί για ενοίκια για κτήριο των παρατάξεων στην Αγ. Παρασκευή, πληρώστε τα ΜΑΠ των εργαζομένων κ. δήμαρχε

Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Αγία Παρασκευή-Σύγχρονη Πόλη, Φώτης Αλεξόπουλος, αντιτίθεται στον σχεδιασμό της διοίκησης του Δήμου να ενοικιάσει κτήριο για τη στέγαση των δημοτικών παρατάξεων. Όπως αναφέρει, αντί για το συγκεκριμένο έξοδο, ο Δήμος θα ήταν καλύτερα να καταβάλει στους εργαζόμενους τα νυκτερινά τους και να τους δώσει τα Μέσα Ατομικής Προστασίας που τους οφείλει.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Αλεξόπουλος αναφέρει:

«Μαθαίνω, ότι βρίσκεται κλιμάκιο στελεχών στη διαδικασία ανεύρεσης ακίνητου δίπλα στο δημαρχείο, έπειτα από εντολή του δήμαρχου, προκειμένου να ενοικιάσουν ακίνητο με ενοίκιο! -άκουσον άκουσον, 30.000 ευρώ ετησίως- για την στέγαση των δημοτικών παρατάξεων…  Φυσικά, μέσα στα συνολικά έξοδα, εκτός από τον εξοπλισμό με γραφεία, βιβλιοθήκες και λοιπά, θα χρειαστούν και 70.000 ευρώ για ανακαίνιση του κτηρίου.  

»Θεωρώ τη συγκεκριμένη κίνηση χωρίς ουσία, αφού, ως γνωστό, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής διαθέτει ιδιόκτητα κτήρια για να στεγάσει τις ανάγκες του, όπως το κτήριο Κουτσούκου, το κτήριο πρώην ΟΑΕΔ κ.λπ. 

»Προς το παρόν, τους συμβουλεύω να ξεπληρώσουν τα δεδουλευμένα νυκτερινά και τα ΜΑΠ στους εργαζόμενους της Καθαριότητας». 

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet