Φ. Αλεξόπουλος: Η δημοτική αρχή Αγ. Παρασκευής να φροντίσει για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων
Κοινωνία

Φ. Αλεξόπουλος: Η δημοτική αρχή Αγ. Παρασκευής να φροντίσει για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων

Με αφορμή επερχόμενο άνοιγμα των σχολείων στις 10 Μαΐου, ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη, Φώτης Αλεξόπουλος καλεί τη δημοτική αρχή να πράξει εγκαίρως, προκειμένου μαθητές και εκπαιδευτικοί να επιστρέψουν στις δομές με ασφάλεια.

Ειδικότερα, ο κ. Αλεξόπουλος σημειώνει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

K. δήμαρχε,

Εμείς οι γονείς, αλλά και οι εκπαιδευτικοί του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής, απαιτούμε, μέχρι το άνοιγμα των σχολείων, κατά τη 10η Μαΐου, να έχουν ευπρεπιστεί πλήρως οι εξωτερικοί και εσωτερικοί χώροι, όπως και κάθε άλλης σχολικής μονάδας που βρίσκεται στην ίδια κατάσταση, σε όλη την έκταση του Δήμου μας.

Ήδη έχει ενημερωθεί για το θέμα και ο κ. Μαργαρίτης και η κ. Τζανη μετά από παρεμβάσεις του Συλλόγου Γονέων και έχει κατατεθεί αίτημα για αποκατάσταση και βάψιμο του σχολείου. Το μόνο που μένει θεωρητικά αλλά και πρακτικά είναι η άμεση παρέμβαση σας και εντολή σας, για την εφαρμογή του σχεδίου ευπρεπισμού των σχολικών μονάδων.

Νομίζω ότι εικόνες σαν και αυτές δεν τιμούν την πόλη μας και την παιδεία που θα πρέπει να παρέχουμε στα παιδιά του 10ου Νηπιαγωγείου και 4ου Δημοτικού.

Επίσης, όπως θα έχετε διαπιστώσει και από την πολύχρονη εμπειρία σας ως ενεργός πολίτης και παρά το γεγονός ότι σήμερα ως δήμαρχος, έχετε προσλάβει εταιρεία security, οι βανδαλισμοί στα σχολεία δυστυχώς συνεχίζονται, χωρίς καμιά παύση και δεν έχει λυθεί το χρόνιο πρόβλημα.

Θεωρώ ότι άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο με πρότασή σας, θα πρέπει να εγκρίνει ένα σοβαρό χρηματικό κονδύλι για τις σχολικές επιτροπές, ώστε να διατεθούν για την χρήση βαψίματος των εξωτερικών τοίχων, με ειδική μπογιά, αντί-grafiti, σε όλα τα κτήρια των σχολικών μονάδων της πόλης μας.

Κ. δήμαρχε,

Από σήμερα, 22/4/2021, έχετε απεριόριστο χρόνο ώστε να έχετε παραδώσει όλες τις σχολικές μονάδες καθώς πρέπει για χρήση από τους μαθητές, κατά το άνοιγμα των σχολικών μονάδων την 10η Μαΐου.

Βρίσκομαι στη διάθεση σας για κάθε βοήθεια και διευκρίνιση, επί της απαιτήσεως μου.

Τέλος, καλώ και τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης να σταθούν στο πλευρό των συλλόγων γονέων, στο πλευρό της δημοτικής αρχής, ώστε όλοι μαζί να παλέψουμε, με κοινό στόχο τη λύση των πάγιων προβλημάτων της σχολικής μας κοινότητας. Διατελώ με εκτίμηση στο πρόσωπο σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη θετική αντιμετώπιση στο αίτημα μου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet