Φ. Αλεξόπουλος: Να ξεκινήσει άμεσα η σύσταση επιστημονικο-τεχνικής επιτροπής στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Φ. Αλεξόπουλος: Να ξεκινήσει άμεσα η σύσταση επιστημονικο-τεχνικής επιτροπής στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Με αφορμή τον θάνατο μοτοσικλετιστή στο Ηράκλειο Κρήτης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Φώτης Αλεξόπουλος προτείνει στον δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά τη σύσταση επιστημονικο-τεχνικής επιτροπής.

Ειδικότερα, ο κ. Αλεξόπουλος αναφέρει:

Κ. δήμαρχε, αγαπητέ Βασίλη, Παγωμένοι παρακολουθήσαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την τραγική είδηση ότι συνάνθρωπός μας στο Ηράκλειο της Κρήτης τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν δένδρο ξεριζώθηκε και τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να βρει δυστυχώς τραγικό θάνατο.

Κατόπιν της άσχημης αυτής είδησης και εκφράζοντας μέσα από την επιστολή μου τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του αείμνηστου συνανθρώπου μας. Θεωρώ ότι το τραγικό ατύχημα στο Ηράκλειο Κρήτης θα πρέπει να μας αφυπνίσει και ως Δήμος Αγίας Παρασκευής θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσουμε τη σύσταση επιστημονικο-τεχνικής επιτροπής που θα ελέγξει τα δέντρα που γέρνουν επικίνδυνα στο οδόστρωμα, τα δέντρα που έχουν ανάλογη κλίση όπως και του παραπάνω δυσάρεστου γεγονότος , προκειμένου να προλάβουμε ένα τυχόν ανάλογο μελλοντικό ατύχημα στην πόλη μας.

Όπως και εσύ, έτσι και εγώ, θεωρώ ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία για την καταπολέμηση και επίλυση των προβλημάτων της πόλης και των συνδημοτών μας και παραμένω στη διάθεσή σου για κάθε εθελοντική βοήθεια εκ μέρους μου σε αυτή την πρόταση που σου καταθέτω μέσα από την παρούσα επιστολή μου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet