Φ. Αλεξόπουλος: Οι υποψήφιοι δήμαρχοι να διαμαρτυρηθούμε για τα ΕΛΤΑ Κοντόπευκου
Κοινωνία

Φ. Αλεξόπουλος: Οι υποψήφιοι δήμαρχοι να διαμαρτυρηθούμε για τα ΕΛΤΑ Κοντόπευκου

Στο πλαίσιο πληροφόρησής του ότι δεν πρόκειται να ανανεωθούν οι συμβάσεις των συμβασιούχων εργαζομένων στα ΕΛΤΑ Κοντόπευκου Αγίας Παρασκευής, ο επικεφαλής του συνδυασμού Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη, Φώτης Αλεξόπουλος, τονίζει ότι θα ενταθεί το πρόβλημα με τη λειτουργία των Ελληνικών Ταχυδρομείων στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Ως εκ τούτου, ο υποψήφιος δήμαρχος καλεί όλους τους υποψηφίους δημάρχους Αγίας Παρασκευής να συνυπογράψουν επιστολή διαμαρτυρίας η οποία θα αποσταλεί στη διοίκηση της ΕΛΤΑ, προκειμένου να μην επηρεαστεί η λειτουργία του υποκαταστήματος.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Αλεξόπουλος επισημαίνει:

Πληροφορήθηκα από συμβασιούχους των ΕΛΤΑ Κοντόπευκου ότι πήραν μήνυμα στα κινητά τους οι συμβασιούχοι στα ΕΛΤΑ ότι δεν ανανεώνονται οι συμβάσεις τους.

Είχαμε πρόβλημα στην Αγία Παρασκευή και τώρα, όπως δείχνουν τα πράγματα, μέσα στους επόμενους μήνες θα γιγαντωθεί το πρόβλημα.

Καλώ όλους τους υποψηφίους δημάρχους της πόλης να συνυπογράψουν την επιστολή διαμαρτυρίας της παράταξής μας, Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη που θα αποστείλουμε στη διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet