Φ. Αλεξόπουλος: Πότε θα μπουν φωτεινοί σηματοδότες έξω από το 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής;
Κοινωνία

Φ. Αλεξόπουλος: Πότε θα μπουν φωτεινοί σηματοδότες έξω από το 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής;

Στο πρόβλημα με τους ανύπαρκτους φωτεινούς σηματοδότες έξω από το 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής θίγει ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη», πρώην δημοτικός σύμβουλος Φώτης Αλεξόπουλος.

Μάλιστα, «ρίχνει καρφιά» τόσο στον δήμαρχο, Βασίλη Ζορμπά, όσο και στον αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών και πρώην δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Γιαννακόπουλο.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που συνοδεύει και με σχετική φωτογραφία, ο κ. Αλεξόπουλος αναφέρει:

Εδώ είμαστε, ΠΑΛΙ, να τους το θυμίζω κάθε εβδομάδα… Τοποθέτηση και σύνδεση στους σηματοδότες έξω από το 3ο Γυμνάσιο και το 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής…

Δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να συνδεθούν προκειμένου να προστατέψουμε τους μαθητές, αλλά και τους Πολίτες…

Μου αρέσει που έχουμε και αντι-περιφερειάρχη Μεταφορών & Επικοινωνίας της Περιφέρειας Αττικής τον πρώην δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο…

Φυσικά, αν γράψουμε κάποιο αρνητικό σχόλιο στο fb σε οποιαδήποτε ανάρτηση, για τον πρώην συνάδελφο στο Δ.Σ του Δήμου μας, ο κ. αντι-περιφερειάρχης αμέσως επικοινωνεί μαζί μας για να μας «επιπλήξει» επειδή χαλάμε την εικόνα του.

Για αυτό το θέμα μια παρέμβαση δεν μπορεί να κάνει; 

Ακούει κανείς από τους δύο; Είτε ο δήμαρχος, είτε ο αντι-περιφερειάρχης;  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet