Χαρά και δώρα πρόσφεραν στα παιδιά οι δημότες της Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Χαρά και δώρα πρόσφεραν στα παιδιά οι δημότες της Αγίας Παρασκευής

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής για τη συγκέντρωση δώρων για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη αυτές τις χριστουγεννιάτικες ημέρες. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι δημότες της Αγίας Παρασκευής, το Σάββατο το πρωί (18/12/21), έδωσαν το «παρών» στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου και πρόσφεραν τα δώρα τους έτσι ώστε όλα τα παιδιά να μπορέσουν να ζήσουν όπως τους αξίζει αυτή την εορταστική περίοδο.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νικόλαος Κωβαίος, ο αντιδήμαρχος Νεολαίας, Νίκος Ζόμπολας, ενώ τη δική του προσφορά κατέθεσε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον δήμαρχο της πόλης.

Η συνολική προσφορά των δημοτών της πόλης άγγιξε τις 50 κούτες με παιχνίδια και βιβλία που θα χαρίσουν αμέτρητα γέλια και μεγάλη χαρά σε όλα τα παιδιά που το βράδυ της παραμονής θα πάρουν στα χέρια τους το δώρο των Χριστουγέννων.

Με την ολοκλήρωση της δράσης ο κ. Ζορμπάς τόνισε: «Είμαι πραγματικά περήφανος για το πώς ο κόσμος της Αγίας Παρασκευής αγκάλιασε αυτή τη δράση που έχει ως σκοπό να κάνει όλα τα παιδιά να χαμογελάσουν αυτά τα Χριστούγεννα. Μπορεί να διανύουμε μια πολύ δύσκολη εποχή, από πολλές απόψεις, αλλά για μία ακόμα φορά οι συμπολίτες μας έδειξαν τις ευαισθησίες τους. Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε έναν μεγάλο όγκο παιχνιδιών και δώρων και ελπίζω ότι βάλαμε και εμείς ένα λιθαράκι στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει το “Όλοι Μαζί Μπορούμε”.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που εργάστηκαν για να πετύχει αυτή η δράση. Στο “Όλοι Μαζί Μπορούμε” στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας, στον κόσμο που αψήφησε τις κάκιστες καιρικές συνθήκες και κατέθεσε την προσφορά του, στον φίλο μου και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο που ήταν για μία ακόμα φορά δίπλα μας, αλλά και σε όλους τους εθελοντές που στάθηκαν στο πλευρό μας και έκαναν τα πάντα για να ολοκληρωθεί με επιτυχία μια σπουδαία δράση.
Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, χαμόγελα και ευτυχία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet