Όραμα για την Αγ. Παρασκευή: Με περίπου 570.000 ευρώ ζημιώθηκε ο Δήμος από κακοδιαχείρηση σε Νομικά Πρόσωπα
Κοινωνία

Όραμα για την Αγ. Παρασκευή: Με περίπου 570.000 ευρώ ζημιώθηκε ο Δήμος από κακοδιαχείρηση σε Νομικά Πρόσωπα

Ότι «σύμφωνα με τις εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών ο Δήμος ζημιώθηκε περίπου 570.000 ευρώ από κακοδιαχείριση και κακή λειτουργία στα νομικά πρόσωπα ΚΟΙΠΕΔΑΠ και ΚΟΙΚΕΔΑΠ (417.000+153.000 αντίστοιχα) χωρίς να προκύψουν ποινικές και αστικές ευθύνες», αναφέρει η δημοτική παράταξη Όραμα για την Αγία Παρασκευή, με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Τσιαμπά.

Μάλιστα, αναφέρει: «Τον έλεγχο τον έκανε εταιρεία ορκωτών ελεγκτών και αφορούσε την περίοδο μέχρι το 2011. Άρχισε το 2011, ολοκληρώθηκε το 2021 και το 2022 το Δ.Σ. αποφάσισε το ποσό να εγγραφεί ως έλλειμμα στον Δήμο.

Πολλά ερωτηματικά και απορίες εγείρονται πώς και γιατί η διοίκηση και οι δημοτικές παρατάξεις με συναίνεση κάλυψαν τις πολιτικές ευθύνες αυτών, που με αδιαφορία, ανεπάρκεια και ασυνέπεια έβλαψαν τα συμφέροντα του Δήμου, ενώ για άλλα πολύ σοβαρά θέματα (τεχνικό πρόγραμμα, δημοτικά τέλη ,Π/Υ, κακοκαιρία κ.λπ.) δεν συναινούν και δεν συνεννοούνται για το καλό της πόλης.

Οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν ποιοι διεκδικούν τη ψήφο τους και ποιοι από αυτούς λειτουργούν με αίσθημα καθήκοντος.
Αν δεν Μπορείς να θυμάσαι το παρελθόν σου δεν μπορείς να σώσεις το μέλλον σου.

Οι δράσεις κάθε επίδοξου πολιτικού δημάρχου και δημοτικού συμβούλου πρέπει να στοχεύουν το κοινό συμφέρον και να διακρίνονται από αυτοσεβασμό, αλληλοσεβασμό, και ο πολιτικός τους λόγος να είναι ειλικρινής, ρεαλιστικός και όχι παραπλανητικός και μόνο καταγγελτικός».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet