1.200 συμμετοχές στο 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ
Κοινωνία

1.200 συμμετοχές στο 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ

Ανακοίνωση για την ολοκλήρωση του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ εξέδωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, στην οποία αναφέρει τα εξής:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η «γιορτή δημιουργίας» των παιδιών του Δήμου μας, που ξεκίνησε την Παρασκευή 2 Μαΐου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 11 Μαΐου 2014.

Στις εκδηλώσεις της «8ης Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας» πήραν μέρος περίπου 1.200 μαθητές από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, παρουσιάζοντας στους γονείς και στους δασκάλους, στους συμμαθητές τους και κυρίως στην τοπική κοινωνία τις δημιουργίες τους. Τα παιδιά συμμετείχαν με κέφι και ενθουσιασμό σε θεατρικές παραστάσεις, χορωδίες, μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς, μουσικά συγκροτήματα, ζωγραφική, φωτογραφία, κατασκευές και εικαστικές δημιουργίες .

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσοι εργάσθηκαν με ζήλο για την επιτυχία της 8ης Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας. Τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων που υποστήριξαν και ανέδειξαν τον θεσμό, τους διευθυντές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου μας και τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του, τους θεατρολόγους που σκηνοθέτησαν τις σχολικές παραστάσεις και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής που οργάνωσαν και συντόνισαν την προσπάθεια.

Κυρίως όμως θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά μας που, με τη συμμετοχή τους, έδωσαν αισιοδοξία και ζωντάνια στη σημαντική αυτή γιορτή της μαθητικής δημιουργίας.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet