Πρόσκληση σε καθηγητές για εθελοντική διδασκαλία στο Κοινωνικό Φροντιστήριο
Κοινωνία

Πρόσκληση σε καθηγητές για εθελοντική διδασκαλία στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (ΔΕΠ) του Δήμου Αγίας Παρασκευής καλεί καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης σε εθελοντική συμμετοχή προκειμένου για τη συνέχιση της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για τη νέα, τρίτη εν συνεχεία, σχολική χρονιά 2016-2017.

Στη σχετική έκκληση της Επιτροπής σημειώνεται:

«Επειδή αντιλαμβανόμαστε την ασφυκτική οικονομική κατάσταση που βιώνει μέρος των συμπολιτών μας και παράλληλα επειδή νοιαζόμαστε για την ισότιμη δυνατότητα πρόσβασης όλων των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ζητάμε από τους εκπαιδευτικούς να αφιερώσουν κάποιες μεσημεριανές ή απογευματινές ώρες εξυπηρετώντας έτσι το δικαίωμα στην επιλογή εκείνων των μαθητών που, ενώ θέλουν, δεν μπορούν να αποκτήσουν ορισμένα επιπλέον εφόδια.

»Για τον σκοπό αυτό ζητάμε άμεσα τη σύμπραξή σας».

Οι ενδιαφερόμενοι καθηγητές μπορούν να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους αποστέλλοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό τηλεφώνου, τα μαθήματα που μπορούν να καλύψουν, καθώς και ώρες διαθεσιμότητας.

Το ωράριο λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου προβλέπεται να είναι από τις 15:00 έως τις 20:00 και θα οριστικοποιηθεί μετά το πέρας των αιτήσεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet