Ο αντιπρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ ευχαριστεί για την υλοποίηση πλήθους εργασιών
Κοινωνία

Ο αντιπρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ ευχαριστεί για την υλοποίηση πλήθους εργασιών

Ο αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής – ΠΑΟΔΑΠ, Αριστοτέλης Σερκεδάκης, ευχαριστεί με ανακοίνωσή του όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση πλήθους εργασιών στον Δήμο εντός της καλοκαιρινής περιόδου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Με την παρούσα ανακοίνωση, επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρη Παπαμιχαήλ και τα μέλη του Δ.Σ. για τη συνεργασία τους, τον δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Σταθόπουλο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμο Βλάχο, την αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Ελισάβετ Πετσατώδη, τον γενικό γραμματέα Στέφανο Κασαπίδη και τους αρχιτέκτονες-μηχανικούς, καθώς και την Αυτεπιστασία του Δήμου μας, όλους τους ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, εργάτες, οδηγούς, που με την αμέριστη συμβολή τους βοήθησαν τον Οργανισμό να ανταπεξέλθει σε πλήθος εργασιών (εντός του καλοκαιριού) για την επίτευξη των στόχων και των οραμάτων μας, προς όφελος, πάντα, των κατοίκων της πόλης μας. 

Χωρίς τη βοήθεια όλων των παραπάνω δεν θα ήταν εφικτή η υλοποίηση των πολλαπλών δράσεων κι η επίλυση πολλών προβλημάτων που προκύπτουν κατά περίσταση.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ

Αριστοτέλης Σερκεδάκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet