Συγχαρητήρια Τμήματος Παιδείας στους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Κοινωνία

Συγχαρητήρια Τμήματος Παιδείας στους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Τα συγχαρητήριά του δίνει στους μαθητές σχολείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το Τμήμα Παιδείας του Δήμου και ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού του Δήμου, Πάνος Γκόνης.

Συγκεκριμένα, στη συγχαρητήρια ανακοίνωση σημειώνεται:

Το Τμήμα Παιδείας του Δήμου μας, με την ευκαιρία της δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, συγχαίρει τα παιδιά των δημόσιων σχολείων της πόλης που πέτυχαν τους στόχους τους και εύχεται καλή σταδιοδρομία στην ακαδημαϊκή τους πορεία.

Ενημερώνουμε ότι από το σύνολο των 448 μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις εισήχθη σε Σχολές της Τριτοβάθμιας ποσοστό που ξεπερνά το 76% (33% στην Αθήνα και 44% στην Περιφέρεια). Δίχως να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι με το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να μην αποτυπώνεται επακριβώς η επιθυμία εισαγωγής του κάθε παιδιού, δεν μπορούμε παρά να είμαστε υπερήφανοι για το μέγεθος της επιτυχίας που σε συγκεκριμένο Σχολείο αγγίζει το ποσοστό του 96%.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στα ίδια τα παιδιά, στους γονείς τους, αλλά και στο σύνολο των εκπαιδευτικών που εργάζονται στα Λύκεια της πόλης, αφού με την επιμονή και την κοπιαστική τους συνεργασία κατάφεραν να έχουμε αυτό το μεγάλο ποσοστό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet