Ιδιωτική εταιρεία φύλαξης θα προστατεύει τις παιδικές χαρές
Κοινωνία

Ιδιωτική εταιρεία φύλαξης θα προστατεύει τις παιδικές χαρές

Η δημοτική Αρχή Αγίας Παρασκευής δηλώνει αποφασισμένη να προστατεύσει τις παιδικές χαρές της πόλης από βανδαλισμούς «ή ακόμα, όσο κι αν αυτό εκπλήσσει, και από δολιοφθορές», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωσή της, ώστε να διατηρηθούν όμορφες και ασφαλείς για τα παιδιά.

Στο πλαίσιο αυτό υπέγραψε σήμερα (21/9) σύμβαση για τη φύλαξή τους με εξειδικευμένη εταιρεία, που επιλέχτηκε με δημόσιο διαγωνισμό. Ταυτόχρονα, καλεί τους πολίτες να συμβάλλουν στο έργο φύλαξης, ειδοποιώντας άμεσα τον Δήμο μόλις εντοπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στα παιχνίδια και τον εξοπλισμό τους.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου, η διεξαγωγή του προαναφερόμενου διαγωνισμού φύλαξης των παιδικών χαρών καθυστέρησε σημαντικά λόγω της πολύμηνης αποχής των μηχανικών για το ασφαλιστικό.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι έχουν αναπλαστεί και πιστοποιηθεί 12 παιδικές χαρές του Δήμου (κεντρικής πλατείας, πλατείας Αϊ-Γιάννη, πλατείας Μελίνας Μερκούρη, πλατείας Δημοκρατίας, οδών Αγ. Τριάδος και Ψαρών, πλατείας Τσακού, οδών Σολωμού και Λυκείου, Δασκαλικών, επί των οδών Σολωμού και Δημητρακοπούλου, πλατείας Αρκαδίου, Εθν. Μακαρίου και Αγ. Αναργύρων, οδών Ασημακοπούλου και Θεμιστοκλέους στον Αϊ-Γιάννη, οδού Τέλου Άγρα εντός της πλατείας), ενώ σύντομα θα προχωρήσει η ανάπλαση και πιστοποίηση των υπολοίπων τριών μη πιστοποιημένων και εξ αυτού του λόγου κλειστών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet