Στις 12 Οκτωβρίου η περιοδεία δημάρχου στην πλατεία Ιόλα
Κοινωνία

Στις 12 Οκτωβρίου η περιοδεία δημάρχου στην πλατεία Ιόλα

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2015, στις 18:30, αντί της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου, που ήταν αρχικώς προγραμματισμένη, θα πραγματοποιηθεί η περιοδεία του δήμαρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου και της ομάδας της δημοτικής Αρχής στην πλατεία Δημοκρατίας (Ιόλα) για να επικοινωνήσουν και να ακούσουν τους κατοίκους.

Η επίσκεψη της δημοτικής Αρχής στην περιοχή αναβάλλεται λόγω της εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας με θέμα «Χτίζουμε σχέσεις ζωής-για μια ζωή που αξίζουμε», που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου, στις 18:30, στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

Σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 18:30, πραγματοποιείται περιοδεία με αφετηρία τη γωνία των οδών Αγ. Τριάδος και Μεσογείων.

Με τις δύο αυτές περιοδείες ολοκληρώνεται το πρόγραμμα περιοδειών στις γειτονιές της πόλης που ξεκίνησε στις 18 Σεπτεμβρίου 2016. Στις περιοδείες που έχουν ήδη πραγματοποιήσει ο δήμαρχος και η ομάδα της δημοτικής Αρχής συνομίλησαν με πολλούς κατοίκους στις γειτονιές και, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, κατέγραψαν προβλήματα (συντήρηση δρόμων και πεζοδρομίων, όμβρια, συγκοινωνία, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθαριότητα κ.ά.), καθώς και ιδέες και προτάσεις για την αντιμετώπισή τους.

Παράλληλα, ο Δήμος ενημερώνει ότι από τα μέσα Οκτωβρίου έως τις αρχές Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι συνοικιακές συνελεύσεις κατοίκων στις γειτονιές όπως τα δύο προηγούμενα χρόνια (αλλά και παλιότερα) για το πρόγραμμα των οποίων θα υπάρξει ξεχωριστή ενημέρωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet