«Χτίζοντας σχέσεις Ζωής» με το κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Αργώ»
Κοινωνία

«Χτίζοντας σχέσεις Ζωής» με το κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Αργώ»

Tη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, το κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Αργώ», πραγματοποίησε συζήτηση με θέμα «Χτίζουμε σχέσεις Ζωής – Για μια Ζωή που αξίζουμε», στο αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

Ομιλητές της συζήτησης ήταν ο κ. Γιάννης Πανούσης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Δρ. Χάρης Καραμπέτσος, ψυχίατρος Παιδιών & Εφήβων, επιστημονικός Δ/ντής του «Αργώ».  Τη συζήτηση προλόγισε η πρόεδρος του Δ.Σ. του «Αργώ», Γεωργία Πίσπα και απηύθυναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος και ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πάνος Γκόνης.

Επίσης, στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεράσιμος Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι Κ. Χατζηανδρέου, Ι. Σιδέρης, Ελ. Πετσατώδη, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι των Νομικών Προσώπων και πλήθος κόσμου που συμμετείχε ενεργά.

Έγινε μια πολύ γόνιμη συζήτηση για τις σχέσεις στην οικογένεια, τη θέση μας ως γονείς και ως ενήλικες σε μια κοινωνία σε κρίση, σε ό,τι αφορά στα παιδιά μας, την ψυχοκοινωνική τους υγεία και την ανάγκη εμψύχωσης των θεσμών, ώστε να προάγουν ένα πολιτισμό  ευθύνης και να εμπνέουν εμπιστοσύνη για ένα κοινό ανώτερο καλό.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet