Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εορτασμού

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Γενικός σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή της 26ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Φωταγώγηση τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου όλων των δημοσίων και δημοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και τραπεζών.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

7.00: Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες.

8.00: Επίσημη έπαρση της σημαίας στην κεντρική πλατεία της  πόλης.

10.00: Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον διευθυντή του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής κ. Κωνσταντίνο Μπληζιώτη.

10.30: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της κεντρικής πλατείας Αγίας Παρασκευής και κατάθεση στεφάνων. Τήρηση ενός λεπτού σιγή. Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

11.00: Παρέλαση ενώπιον των επισήμων, της μαθητιώσας νεολαίας των δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων της πόλης, των προσκόπων και οδηγών.

18.30: Επίσημη υποστολή της Σημαίας.

Στις ανωτέρω εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν:

Ο λαός της πόλης, τα εκκλησιαστικά ιεραρχεία της πόλης, ο πρόεδρος και το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, πολιτικές, στρατιωτικές, αστυνομικές Αρχές, διοικήσεις ΝΠΔΔ, τραπεζών, αντιστασιακές και εφεδροπολεμιστικές οργανώσεις, οι τοπικοί έφοροι Ελλήνων Προσκόπων και Ελληνίδων Οδηγών, του Λυκείου Ελληνίδων, τα σωματεία, οι σύλλογοι και τα πολιτικά κόμματα.

Το γενικό πρόσταγμα της παρέλασης θα έχει ο εκπαιδευτικός του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής Ευάγγελος Κουτζής, ενώ τελετάρχης ορίζεται η κα Δέσποινα Λαχανά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet