Επίσκεψη της αντιπροσωπείας της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Saint-Brieuc
Κοινωνία

Επίσκεψη της αντιπροσωπείας της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Saint-Brieuc

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αδελφοποίησης  της αδελφοποιημένης με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής γαλλικής πόλης Saint-Brieuc, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Jean-Aristide Brument,  τον αντιπρόεδρο και αρμόδιο για την επικοινωνία με τον Δήμο μας,  Philippe Gueniffey και τον υπεύθυνο Οικονομικών, Francis Amice, πραγματοποίησε επίσκεψη  στην πόλη από τις 22 έως τις 25/10,  με σκοπό τη γνωριμία με την Επιτροπή  Αδελφοποίησης του Δήμου και τον από κοινού σχεδιασμό των δράσεων για το έτος 2017.

Στις συζητήσεις από μέρους της Επιτροπής  Αδελφοποίησης του Δήμου συμμετείχαν η πρόεδρός, δημοτική σύμβουλος Χρ. Κολώνια,  η γραμματέας της, Α. Στεργίου και το μέλος της, δημοτικός σύμβουλος Θαν.  Παπασταθάκης.

Η γαλλική αντιπροσωπεία με στελέχη του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Στις 24/10 τα μέλη της αντιπροσωπίας, συνοδευόμενα από τη γραμματέα της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Δήμου, επισκέφθηκαν τον δήμαρχο, Γιάννη Σταθόπουλο, στο δημαρχείο. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γερ. Βλάχος.

Στη διάρκεια της εδώ παραμονής τους τα μέλη της γαλλικής αντιπροσωπείας  ξεναγήθηκαν στην πόλη κι επισκέφθηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Μουσείο Κοντόπουλου, την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, το εικαστικό του Στέλιου Ρόκκου στην κεντρική πλατεία (που τοποθετήθηκε  σε ανάμνηση της τελετής αδελφοποίησης των δύο πόλεων), τον τάφο του Σταύρου Κώτση, το μοναστήρι του Άι-Γιάννη,  το  Κοινωνικό Μαγειρείο και τον λαχανόκηπό του. Ξεναγήθηκαν επίσης στο κέντρο της Αθήνας  και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet