Εκδηλώσεις ΚΑΠΗ Δήμου Αγίας Παρασκευής τον Δεκέμβριο
Κοινωνία

Εκδηλώσεις ΚΑΠΗ Δήμου Αγίας Παρασκευής τον Δεκέμβριο

Εκδηλώσεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων έχει διοργανώσει τον Δεκέμβριο ο Δήμος Αγίας Παρασκευής για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου: Η Ομάδα Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των γενεών του Α΄ τμήματος ΚΑΠΗ θα επισκεφτεί τον Παιδικό Σταθμό της οδού Πάρου και μαζί με τους μικρούς της φίλους θα στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δένδρο όπως παλιά (συνάντηση στο ΚΑΠΗ στις 9:30 π.μ.).

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, 10:30 π.μ.– 11:30 π.μ.: Η Ομάδα Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των γενεών του Β΄ τμήματος ΚΑΠΗ θα υποδεχτεί τον Παιδικό Σταθμό της οδού Λάδωνος και μαζί με τους μικρούς της φίλους θα στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δένδρο και θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, 9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.: Χριστουγεννιάτικη εορταγορά για φιλανθρωπικό σκοπό, με είδη που κατασκεύασαν οι ομάδες Χειροτεχνίας, Εργοχείρου, Ζαχαροπλαστικής και Ζωγραφικής, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής (Λεωφ. Μεσογείων 415-417).

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου: Παράσταση στο θέατρο Κνωσός με την Όπερα «Ελένη» του Αντώνη Καρατζίκη, η οποία είναι βασισμένη στο ομότιτλο έργο του Ευριπίδη. Αναχώρηση στις 6:30 μ.μ. από το δημοτικό πάρκινγκ στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής και από τη 2η στάση Τσακού.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, 10:00 π.μ. – 21:00 μ.μ.: Μέλη και εργαζόμενοι του ΚΑΠΗ, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής, θα βρίσκονται  στο ειδικό περίπτερο στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου θα ενημερώνουν για τις κοινωνικές πολιτικές που εφαρμόζει ο Δήμος για την Τρίτη και Τέταρτη Ηλικία μέσω του ΚΑΠΗ και των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet