Η παράταξη Αγία Παρασκευή η πόλη μας στηρίζει τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου
Κοινωνία

Η παράταξη Αγία Παρασκευή η πόλη μας στηρίζει τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου

Στις 16 Δεκεμβρίου 2016, ο επικεφαλής της παράταξής Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, Βασίλης Ζορμπάς, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία στελεχών της, παρέδωσε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ποσότητα παιχνιδιών, που αγοράσθηκαν από τις συνδρομές των μελών της, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.  Τα παιχνίδια θα διατεθούν στα παιδιά των οικογενειών που είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκαν ο  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τις Κοινωνικές Δομές, Γεράσιμος Βλάχος και η διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας, Αντωνία Γκίνη.

Η συντονίστρια της επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής της παράταξης, Ελευθερία Παπαδοπούλου, αναφέρθηκε στην δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλοί συμπολίτες, από τη συνεχιζόμενη και εντεινόμενη πολιτική «μνημονιακής» λιτότητας και κάλεσε τη δημοτική Αρχή να συνεχίσει και να επεκτείνει τις προσπάθειές της για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανακούφιση των δοκιμαζόμενων συμπολιτών. Ιδιαίτερη μνεία έκανε για τους υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας που, με επικεφαλής τη διευθύντριά τους, υπερβαίνουν το καλώς νοούμενο καθήκον τους, δίνοντας πάντα τον καλύτερο εαυτό τους.

Ο κ. Γεράσιμος Βλάχος, απαντώντας, ευχαρίστησε την παράταξή και τον επικεφαλής της για τη διαρκή και επαναλαμβανόμενη στήριξη της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου. Την επαίνεσε δε για την  ίδρυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου στη δική της δημαρχιακή θητεία και τόνισε ότι  και η σημερινή δημοτική Αρχή συνεχίζει να τις λειτουργεί με την ίδια ευαισθησία και ευσυνειδησία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet