16η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας στην Αγία Παρασκευή – Το τριήμερο 12-14 Μαΐου ήταν μόνο η αρχή…
Κοινωνία

16η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας στην Αγία Παρασκευή – Το τριήμερο 12-14 Μαΐου ήταν μόνο η αρχή…

Με απόλυτη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το πρώτο τριήμερο της 16ης Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας στην Αγία Παρασκευή.

Σε αυτό το πρώτο τριήμερο (12-13-14 Μαΐου) συμμετείχαν συνολικά 15 σχολεία (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) με τους μαθητές της Αγίας Παρασκευής να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, υπό το βλέμμα του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, του αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Διονύση Λέκκα, αλλά και πολλών μελών της δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης.

Τα παιδιά εξωτερίκευσαν τη φαντασία τους, τα ταλέντα τους αλλά και τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες, μέσω θεατρικών έργων, μουσικών παραστάσεων αλλά και παραδοσιακών χορών, που χόρεψαν το απόγευμα του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

math fest801

«Και αυτό είναι μόνο η αρχή» σημειώνει η δημοτική αρχή. Το Μαθητικό Φεστιβάλ 2023, που φέτος είναι αφιερωμένο στη Ειδική Αγωγή και στα άτομα με αναπηρίες, στην αποδοχή και στο δικαίωμα στην ισότιμη εκπαίδευση συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες (24, 26, 27, 28 Μαΐου), με τη συνεχή στήριξη της δημοτικής αρχής, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και των πολιτών της Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet