20 χρόνια κλείνει ο Σύλλογος Κοντόπευκου – Παράδεισου – Πευκακίων Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

20 χρόνια κλείνει ο Σύλλογος Κοντόπευκου – Παράδεισου – Πευκακίων Αγίας Παρασκευής

Είκοσι χρόνια παρουσίας στα δρώμενα της περιοχής του Κοντόπευκου – Παράδεισου – Πευκακίων Αγίας Παρασκευής κλείνει ο τοπικός σύλλογος, ο οποίος και κάνει έναν μίνι απολογισμό των όσων πέτυχε μέχρι σήμερα, αλλά και όσων θα επιδιώξει στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, ετοιμάζει να γιορτάσει την επέτειο των 20 χρόνων τον Σεπτέμβριο, στον κήπο του κτήματος Ιόλα.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Κοντόπευκου – Παράδεισου – Πευκακίων Αγίας Παρασκευής σημειώνει:

«Ο Σύλλογός μας συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας, εκπληρώνοντας κατ’ αρχάς τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε, την προστασία και τη βελτίωση της ζωής όσων κατοικούν στο Κοντόπευκο, τον Παράδεισο και τα Πευκάκια.

Οι σημαντικότερες πρωτοβουλίες αυτά τα χρόνια ήταν η συμβολή μας στην απόκτηση του Ιόλα, η προστασία από τα μεγάλα έργα, η αύξηση του πράσινου και των ελεύθερων χώρων, η  υποστήριξη της ανάπλασης, η ανάπτυξη αλληλέγγυων σχέσεων, το πανηγύρι στις κάτω γειτονιές και μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Παραμένουν πολλά ακόμα να γίνουν, όπως η απομάκρυνση του δημοτικού αμαξοστασίου από τον οικιστικό ιστό της πόλης και η δωρεάν στάθμευση στο Μετρό.

Όλα τα χρόνια επιδιώκαμε την ενεργοποίηση των συμπολιτών μας. Χωρίς αυτή δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα. Επιδιώξαμε επίσης τη συνεργασία με τον Δήμο και τις περισσότερες φορές ήταν μαζί μας.

Με αφορμή την συμπλήρωση των 20 χρόνων καλούμε στις 19 Σεπτέμβρη στον κήπο του Ιόλα όλους τους συμπολίτες/ισες να γιορτάσουν μαζί μας, σε μια βραδιά μνήμης και πολιτισμού. Η οργάνωση της βραδιάς είναι σε εξέλιξη και θα υπάρξει έγκαιρα ενημέρωση.

Έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον για ένα καλύτερο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον στην περιοχή μας και σε όλη την Αγία Παρασκευή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet