4 θετικοί πολίτες στα 690 τεστ για Covid-19 στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

4 θετικοί πολίτες στα 690 τεστ για Covid-19 στην Αγία Παρασκευή

Κατά τον έλεγχο τεστ για την Covid-19 από τον ΕΟΔΥ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6/2 στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής βρέθηκαν 4 θετικοί, επί συνόλου 690 εξετασθέντων.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Ζορμπάς, όλοι οι θετικοί πολίτες εκλήθησαν άμεσα και τους εδόθησαν οδηγίες.

Παράλληλα, ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του Δήμου, αλλά και τους πολίτες για την υπομονή τους στην αναμονή και τους υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Ζορμπάς, δήλωσε σχετικά:

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα, που εισάκουσε το αίτημά μας και ο Οργανισμός βρέθηκε στην πόλη μας για να διεξαγάγει τους απαραίτητους ελέγχους. Δεν μπορώ παρά να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, ενώ δοθείσης της ευκαιρίας θα ήθελα να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στους συνδημότες μας που βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

»Επίσης ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους υπαλλήλους του της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, αλλά και σε όλους όσους εργάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο για να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια η όλη διαδικασία.

»Ένα ακόμα μεγαλύτερο “ευχαριστώ” στους πολίτες που βρέθηκαν στην πλατεία της πόλης και με υπομονή, ασφάλεια και απόλυτη τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας (μάσκες και αποστάσεις) συμμετείχαν σε αυτή την απαραίτητη διαδικασία.

»Φαίνεται πως η πόλη μας τα πάει αρκετά καλά στο θέμα της αυτοπροστασίας της από τον ιό. Τα μόλις τέσσερα κρούσματα σε σύνολο 690 ελέγχων είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα, αλλά είναι μόνο η αρχή. Θα πρέπει όλοι μαζί να συνεχίσουμε να προσέχουμε και να αυτοπροστατεύομαστε τηρώντας ευλαβικά όλες τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας, έτσι ώστε να “ξυπνήσουμε” όσο το δυνατόν νωρίτερα από αυτόν τον υγειονομικό “εφιάλτη” και να πάρουμε και πάλι τις ζωές μας στα χέρια μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet