48 φιάλες αίματος συλλέχθηκαν από την εθελοντική αιμοδοσία στο 1ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

48 φιάλες αίματος συλλέχθηκαν από την εθελοντική αιμοδοσία στο 1ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγ. Παρασκευής, όπως ενημερώνουν οι γονείς.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στην αιμοληψία προσήλθαν 53 εθελοντές, οι 48 εκ των οποίων έδωσαν αίμα, ενώ πέντε από αυτούς έδιναν αίμα για πρώτη φορά. Από τη διαδικασία συλλέχθηκαν 48 φιάλες αίματος, με τις οποίες θα επωφεληθούν 144 ενήλικοι ασθενείς.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής:

Ελπιδοφόρο μήνυμα, η προσέλευση πολλών νεαρών παιδιών και αποφοίτων μας, που προσήλθαν για πρώτη φορά. Συγκινητική η εικόνα νεαρών ζευγαριών αλλά και οικογενειών που ανταποκρίθηκαν.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, σε όσους ανταποκρίθηκαν σε αυτήν την έκκληση για βοήθεια των ασθενών της αιματολογικής κλινικής του ΓΝΑ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και συγκεκριμένα:

  • Σε αυτούς που πρόσφεραν το αίμα τους για τη σωτηρία των συνανθρώπων μας.
  • Στον Δήμο Αγ. Παρασκευής, στον δήμαρχο κ. Β. Ζορμπά, στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Ν. Κωβαίο, στον πρ. ΣΕΔΕ κ. Θ. Μπουρλιάσκο και στον κ. Κουβόπουλο από το γραφείο Τύπου του Δήμου.
  • Στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγ. Παρασκευής και ιδιαίτερα στην πρόεδρο Μ. Ξυνογαλά.
  • Στο ΓΝΑ «Ευαγγελισμός», στον διευθ. της ΜΜΜΟ της αιματολογικής κλινικής του «Ευαγγελισμού», dr. Δ. Καρακάση.
  • Σε όλη την ομάδα της αιμοδοσίας του «Ευαγγελισμού», που με το χαμόγελο και τη ζωντάνια τους, συνέβαλαν ώστε να μετατραπεί αυτή η ημέρα σε γιορτή προσφοράς αγάπης.
  • Ευχαριστούμε τη θεατρολόγο μας κ. Σ. Αθανασόπουλου, από το προσωπικό του σχολείου μας, τον φύλακα κ. Η. Γκέλο και την υπεύθυνη καθαριότητας κ. Ε. Σουσούνη, που συμμετείχαν στην αιμοδοσία.
  • Όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, ιδιαίτερα την κ. Α. Βαρθολομαίου και την κ. Δ. Σαραντοπούλου.
  • Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση του σχολείου μας, και ιδιαιτέρως τον υποδ. μας κ. Α. Μπαλάσκα για τη συμβολή του στην επιτυχημένη ομολογουμένως δράση μας, αλλά και για τη συμμετοχή του στην αιμοδοσία.

Η σχολική κοινότητα και όλοι οι πολίτες, στείλαμε sms ανιδιοτελούς προσφοράς αγάπης, μιας υγιούς και εύρωστης κοινωνίας που οραματιζόμαστε για τα παιδιά μας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet