Κάλαντα ηχούν στους δρόμους της Αγίας Παρασκευής από τους «Κορύβαντες»
Κοινωνία

Κάλαντα ηχούν στους δρόμους της Αγίας Παρασκευής από τους «Κορύβαντες»

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Κορύβαντες» αύριο Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 θα περπατήσει στους δρόμους της Αγίας Παρασκευής, τραγουδώντας κάλαντα από τη Θεσσαλία, με σκοπό να δώσει ζωή και χαρά σε όλα τα καταστήματα της Αγίας Παρασκευής και σε όλους τους ανθρώπους που θα βρίσκονται στην αγορά για τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Αύριο λοιπόν, μία ομάδα του Συλλόγου μας θα ξεκινήσει από την αίθουσα του Συλλόγου επί της οδού Λαγκαδά 33 στη 1:30 μετά το μεσημέρι. Πρώτη στάση θα αποτελέσει η οδός Αγίας Τριάδος όπου και ο Σύλλογος θα τραγουδήσει τα κάλαντα στα καταστήματα που βρίσκονται εκεί. Αμέσως μετά, ο Σύλλογος θα επισκεφθεί το δημαρχείο για να τραγουδήσει και να ευχηθεί καλές γιορτές σε όλα τα επίσημα πρόσωπα της πόλης. Από τη στιγμή αυτή και έπειτα μαζί με το κλαρίνο και το λαούτο τους τα μέλη του Συλλόγου θα περπατήσουν ολόκληρη την Αγία Παρασκευή έως το βράδυ, οπότε και θα κάνουν μία στάση στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής προκειμένου να παρουσιάσουν κάποιους αντιπροσωπευτικούς χορούς από την περιοχή της Θεσσαλίας.

Ο Σύλλογος βρέθηκε επίσης την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στην Κιβωτό του Κόσμου καθώς επίσης και στο Γηροκομείο της Μητρόπολης του Δήμου Αγίας Παρασκευής, όπου και τραγούδησε Κάλαντα από όλο το Δωδεκαήμερο και χόρεψε χορούς από τη Θεσσαλία, δίνοντας έτσι χαρά σε όλες τις ηλικίες και μεταφέροντας το χριστουγεννιάτικο κλίμα σε ανθρώπους (γέροντες και παιδιά) που πραγματικά το χρειάζονται.

Οι «Κορύβαντες» προσκαλούν τους πολίτες να βγουν στους δρόμους της πόλης και να τραγουδήσουν μαζί τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet