Κέφι & χορός στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Κορύβαντες»
Κοινωνία

Κέφι & χορός στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Κορύβαντες»

Με κέφι και χορό έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής «Κορύβαντες» το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου 2016 στον φιλόξενο χώρο του 7ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης, στη συμβολή των οδών Λυκούργου και Αρτέμωνος.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλα τα μέλη του που παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας και δημιούργησαν, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, όλο αυτό το υπέροχο κλίμα χαράς που επικρατούσε καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Επίσης, ευχαριστεί και τα επίσημα πρόσωπα της πόλης που βρέθηκαν κοντά του, τον δήμαρχο Ιωάννη Σταθόπουλο, τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Παναγιώτη Γκόνη, τη δημοτική σύμβουλο Στυλιανή Ψύλλα, τον δημοτικό σύμβουλο και διευθυντή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ιωάννη Λογοθέτη, τον δημοτικό σύμβουλο που, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πάντοτε στηρίζει τον Σύλλογο Σωτήριο Ησαΐα, καθώς επίσης τον κ. Μιχάλη Γαβρά που βρίσκεται πάντοτε στις εκδηλώσεις του Συλλόγου. Τέλος, ευχαριστεί για την παρουσία της και την κα Βούλα Κουτσογιάννη.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet